Botimet tona

Më poshtë do të gjeni botimet tona zyrtare.

Pse të votoni RESOC sipas Jean Tschopp, Daniel Brélaz dhe Karine Clerc!

(26.02.2021, Video)

Pse bashkimi i forcave të së majtës mund të bëjë që gjërat të ndodhin në Crissier? Dëgjoni fjalët e mbështetësve tanë: Jean Tschopp (PS), Daniel Brélaz (Vertées) dhe Karine Clerc (POP). Votoni në bllok, votoni RESOC!

Zgjedhjet Komunale Crissier 2021 - Kandidatët tanë për Komunën

(23.02.2021, Video)

Emmanuel Mayer, Jah Wembo Olela dhe Béatrice Gitera garojnë për zgjedhjet komunale të Crissier për Komunën! Më 7 Mars 2021, votoni listën RESOC 2 në këshillin bashkiak dhe listën 3 Bashkinë!

Ju që jetoni në Crissier!

(12.02.2021, Video)

Barazi - Qëndrueshmëri - Solidaritet | Mbledhja RESOC, Ekologjike dhe Sociale për Crissier është e vendosur me vendosmëri për një politikë ambicioze lokale! Program i plotë dhe prezantimi i kandidatëve në resoc.ch | Votoni listën 2 për këshillin bashkiak dhe listën 3 për bashkinë.

PS Crissier 2016 - 2021 rishikim legjislativ

(07.02.2021, Dokumenti dhe Video)

Çfarë mund të bëni në një këshill bashkiak kur jeni në pakicë? Me vullnet dhe këmbëngulje, ne mund t'i bëjmë gjërat të ndodhin, edhe nëse nuk funksionon gjithmonë herën e parë! Zbuloni një përmbledhje të veprimeve tona në dokumentin përballë.

Me këtë rast ne botojmë tonat videoja e pare (Youtube) për këtë temë!

Të gjitha shtëpiake - Lista dhe programi i RESOC për zgjedhjet komunale 2021 (30.01.2021)

Aktivistët tanë kanë shpërndarë një broshurë në kutitë tuaja postare, e cila detajon 10 angazhimet tona për Crissier si dhe kandidatët tanë për Këshillin Bashkiak dhe Komunën - në një hartë skematike të komunës. Ne jemi afër jush dhe shqetësimet tuaja!

Njoftim për shtyp - Një shumës i lënë për të ndryshuar kursin në Crissier (10.01.2021)

Crissier është në zhvillim: jo vetëm që po rritet popullsia e saj, por idetë po ndryshojnë! Në atë që ishte tradicionalisht një fortesë e së djathtës, vlerat dhe partitë e majta kanë bërë përparime të mëdha vitet e fundit. Timeshtë koha që ky progres të konkretizohet edhe në nivelin komunal. Inshtë në këtë këndvështrim që RESOC po kandidon për zgjedhjet komunale 2021!

Deklarata e pozicionit - Për një urbanizim të qëndrueshëm të komunës sonë (06.12.2020)

Kështu që shoqata Mbrojtjet e Crissier ka zgjedhur të nisë një listë për zgjedhjet e ardhshme komunale. RESOC është i kënaqur me diversifikimin e mendimeve brenda komunës. Sidoqoftë, ne dyshojmë se përgjigjet e dhëna nga kjo shoqatë do të jenë në përputhje me sfidat ekologjike dhe sociale të së nesërmes. Zbuloni vizionin tonë për urbanizimin e komunës sonë në deklaratën e pozicionit përballë.

Të gjitha shtëpiake - Fondacioni RESOC (18.11.2020/XNUMX/XNUMX) 

Më 18 nëntor 2020, ne - të pavarur të krahut të majtë dhe anëtarë të
Partia Socialiste (PS), Partia e Punëtorëve të Gjelbër dhe të Popullit (POP) -
ne themeluam Rregullimin Ekologjik dhe Social për Crissier (RESOC).
Duke u bashkuar me ne, ju kontribuoni në një politikë komunale
kanë të bëjnë me një zhvillim më të drejtë, më gjithëpërfshirës dhe të qëndrueshëm.