Kontaktoni me RESOC

Komiteti i RESOC me kënaqësi do t'i përgjigjet pyetjeve tuaja dhe do të marrë kohë për të diskutuar shqetësimet tuaja dhe angazhimet e RESOC me ju.

President

Buckwheat Oriane

oriane.sarrasin@gmail.com

Nënkryetari

Djouad Souyad

d.souyad@gmail.com

Sekretari i RESOC

Adresa e përgjithshme e kontaktit

Na dërgoni një mesazh!

12 + 12 =