Sugjeroni përmirësime për Crissier

Ne jemi të vëmendshëm ndaj çdo sugjerimi të mirë për të përmirësuar jetën e banorëve të komunës së Crissier!

Kjo është arsyeja pse ju ftojmë të na dërgoni idetë, komentet dhe propozimet tuaja duke përdorur formularin më poshtë!

Faleminderit paraprakisht për pjesëmarrjen tuaj!